• Grensregionale toplocatie
  • Omringd door natuurgebieden
  • Direct aan de Maasplassen
  • Bruisende steden om de hoek
  • Vlakbij Duitsland en België

Grenzeloos genieten

in hartje Limburg

Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het geliefde Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door schitterende natuurgebieden  met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes. Een absolute A-locatie nabij het witte stadje Thorn  waar diversiteit en kwaliteit overheersen. Vanuit het park ontdekt u op korte afstand de internationale mix van kunst, cultuur en natuur die de regio te bieden heeft. En het is één van de weinige vakantieparken met in de achtertuin grote steden en natuurgebieden in zowel Nederland, België als Duitsland. Kortom: een heerlijke uitvalsbasis om deze grensregio te ontdekken!

Grensregionale ligging

De grensregionale ligging is zonder twijfel een groot pluspunt van Parc Maasresidence Thorn. Vanuit Thorn is een dagreis in een ander land zo gemaakt. Binnen een half uur bent u in cultuurstad Maastricht of kunt u heerlijk shoppen in Roermond. Binnen een uur kunt u bij de bruisende metropool Düsseldorf en winkelsteden als Aken, Luik of Hasselt.

De Maasplassen beginnen letterlijk aan de achtertuin van het park. U zult verbaast zijn hoe waterrijk de provincie Limburg is. Daarnaast is het Zuid-Limburgse Heuvelland ook zeker een bezoekje waard!

Klik hier voor de evenementen in de omgeving. 

Thorn - het witte stadje

Een van de parels van Midden-Limburg is het witte stadje Thorn, gelegen in de gemeente Maasgouw.