Zorgeloos investeren én genieten

van uw ttweede huis of appartement

U kunt ook de trotse eigenaar worden van een recreatiewoning of -appartement op Parc Maasresidence Thorn; een schitterend nieuw recreatiepark op een absolute A-locatie aan de Maasplassen. Het exclusieve vakantiepark bestaat uit 270 recreatiewoningen in diverse groottes, types en architectuurstijlen en 60 havenappartementen met uitzicht over de nieuwe jachthaven, uitgebreide centrumvoorzieningen en een prachtig groen buitengebied inclusief dagstrand. Door de ligging en de variatie in architectuurstijlen en woningtypes ontstaat er een speelse mix die zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De bouw is reeds gestart, de verkoop wordt gefaseerd uitgevoerd en er is op de locatie een uitgebreid informatiecentrum. 

  • Exclusief resort
  • A-locatie nabij Thorn
  • Zorgeloos investeren
  • Luxe accommodaties
  • Verhuur en eigen gebruik
  • Aan de Maasplassen 

Nu is het moment! 

Vakanties in eigen land zijn namelijk populairder dan ooit! 
De verwachtingen met betrekking tot de verhuurresultaten zijn bijzonder goed te noemen. Niet alleen door de unieke euregionale locatie van Parc Maasresidence Thorn, waardoor men zich in het buitenland waant, maar ook gezien de grote vraag van toeristen naar verblijfsaccommodaties in deze regio. Combineer eigen gebruik met een mooi rendement uit verhuur en geniet van De Maasplassen, het witte stadje Thorn en de prachtige omgeving. 

 

Zorgeloos investeren én genieten  

De vrijheid om even niets te hoeven en alleen te genieten, dat vindt u op resort Parc Maasresidence Thorn. Een waardevaste investering voor uw toekomst. Investeren in een recreatiewoning of havenappartement op Parc Maasresidence Thorn levert niet alleen financiële voordelen op. U kunt ook zelf genieten van het veelzijdige Parc Maasresidence Thorn en het waterrijke en bourgondische Limburg. 


Verhuur en beheer  

Zowel de verhuur als het beheer wordt verzorgd door ResortNet, een van de labels van de BungalowNet Group. ResortNet verzorgt de verhuur, exploitatie en het beheer voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland. Bij ResortNet wordt alles perfect voor u geregeld waarbij de focus ligt op totale ontzorging met de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail. Van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen. Met ResortNet bent u verzekerd van een goede bezettingsgraad en optimale verhuurresultaten. 


Investeringsmogelijkheden 

Investeren in een recreatiewoning wordt steeds vaker gezien als een uitstekende alternatieve investering, waarbij onder andere de ligging doorslaggevend is. Parc Maasresidence Thorn biedt investeringsmogelijkheden op een absolute toplocatie. Ook voor klanten die de investering in een recreatiewoning of -appartement niet volledig uit eigen middelen kunnen betalen zijn er kansen! Het is immers mogelijk om een deel van de investering te financieren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend informeren.  


Verkoop en informatie: 

Arcus Zuid Projectontwikkeling ontwikkelt Parc Maasresidence Thorn in opdracht van initiatiefnemer Grouwels Vastgoed. Tevens coördineert en verzorgt Arcus Zuid Projectontwikkeling de verkoop van de recreatiewoningen en havenappartementen.  Meer weten over investeren in een tweede huis- of appartement op Parc Maasresidence Thorn? U leest er alles over op de verkoopwebsite van Parc Maasresidence Thorn.


Informatiecentrum 

Maak direct een vrijblijvende afspraak op locatie met een van onze makelaars. 
U kunt een afspraak online inplannen of contact opnemen via +31 (0)46 411 3290 of verkoop@arcuszuid.nl 

Ontdek meer …

Venlo

Binnen 40 kilometer bent u vanaf Parc Maasresidence Thorn in hartje Venlo. Deze stad kent een karakteristiek dialect, dat in grondslag nog wel Limburgs is, maar ook kenmerken heeft van het Brabantse dialect. Daarmee vormt het een overgangsdialect, dat zelfs bij de buren in Duitsland wordt gesproken. Venlo heeft een gezellige binnenstad met een groot winkelaanbod en bestaat uit een unieke combi van prachtige rijksmonumenten en moderne gebouwen ...

Bekijk

Roermond

Op fietsafstand van Thorn ligt de historische stad Roermond. Roermond heeft een rijke geschiedenis en is het bezoeken meer dan waard...

Bekijk

Weert

Binnen 20 minuten bent u vanaf het park in de gezellige stad Weert, ook wel ‘de poort van Limburg’ genoemd omdat het grenst aan Noord-Brabant. Tip: neem vanaf het park niet de route over de snelweg, maar neem bijvoorbeeld de route langs de dorpen Baexem en Mildert … 

Bekijk

Wessem

Vlakbij het park, ten oosten van Thorn, ligt het serene stadje Wessem. Vanaf Parc Maasresidence Thorn fietst u in een paar minuutjes naar het Maasdorpje Wessem. Gelegen aan de Maas in een prachtige landelijke omgeving en met een fraai oud stadscentrum ...

Bekijk