Prachtige MRT Harbor

aan de boulevard van het park

Onze prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle parkboulevard. 

De gezellige jachthaven beschikt over circa 50 ligplaatsen waarvan de steigers geschikt zijn voor boten tot circa 10 meter in lengte. De ligplaatsen zijn voorzien van individuele elektra aansluitingen. Door de ruime opzet van de haven gaat invaren en manoeuvreren gemakkelijk en vinden wij altijd wel de perfecte ligplaats voor uw boot of sloep. Parc Maasresidence Thorn is de ideale uitvalsbasis om erop uit te varen en de Maasplassen te ontdekken.

De MRT Harbor is ook het vertrekpunt van onze sloepen en waterfietsen. Deze kunt u bij de receptie huren.

Houd er rekening mee dat de maximale doorvaarthoogte voor de MRT Harbor brug bij normale waterstanden +- 2,30 meter is. Vaartuigen die deze hoogte overschrijden kunnen niet in de haven aanmeren.

  • Centraal gelegen jachthaven  
  • Kleinschalige kwaliteit 
  • Ruime ligplaatsen 
  • voor parkgasten en passanten 
  • Sloepverhuur en meer 

Sloepverhuur

Op Parc Maasresidence Thorn huurt u eenvoudig een sloep bij de receptie. U heeft geen vaarbewijs nodig. De prachtige sloepen liggen voor u klaar in onze jachthaven, vlakbij de centrale voorzieningen. Wees er wel snel bij, want ze zijn enorm populair. 

De sloepen zijn beschikbaar van begin april tot eind september.


Wat u over de sloepen moet weten:

Elke dag zijn er 10 sloepen beschikbaar, dus zorg ervoor om op tijd te reserveren.
Onze sloepen zijn ingericht met een luxe kussen set, een zonnedek en een regenkap. De buitenboordmotor loopt op benzine. Het maximum aantal passagiers per sloep is zes. U kunt op de dag van uw vertrek met de sloep betalen. Dit kan met debit- of creditcard bij de receptie. Daarnaast wordt er € 300 borg gevraagd die u met debit- of credit card dient te betalen. Contant geld wordt niet aangenomen.

De minimumleeftijd voor het huren van een sloep is 21 jaar. Dit geldt niet voor families met kinderen.

Parc Maasresidence Thorn heeft veel te bieden en soms is het moeilijk om bij te houden wat er wel niet allemaal kan. Daarom introduceren wij onze online boekingspagina. Hier kunt u gemakkelijk een activiteit vinden, de beschikbaarheid controleren , en alvast van tevoren reserveren. Selecteer eenvoudig wat u wilt doen, voeg het toe aan het winkelwagentje, reken af en dan zorgen wij ervoor dat alles voor u klaar staat!

Reserveer nu

Ontdek meer...

Horeca

Culinair genieten en het ultieme gevoel van vakantie gaan op Parc Maasresidence Thorn hand in hand. Niet voor niets ligt het park dan ook in het mekka van bourgondisch Limburg en... dat proeft u!

Bekijk

MRT Shop & Bakery

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u op het park terecht in de centraal gelegen MRT Shop & Bakery. Vers van de boerderij, (h)eerlijk, puur en met een ruim assortiment aan (lokale) producten...

Bekijk

Evenementen

Op Parc Maasresidence Thorn kunt u het hele jaar door genieten van de omgeving, MRT Beach, de centrale voorzieningen op en om het park.

Bekijk

Kids

Kinderen vervelen zich geen moment op Parc Maasresidence Thorn. Er zijn in de accommodaties, op het park en in de omgeving tal van faciliteiten en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden ...

Bekijk