Deze website is de officiƫle site van Parc Maasresidence Thorn, onderdeel van de BungalowNet Group.
Webredactie en design: Graphics Etc
Webdevelopment en software: BungalowNet Group
Beeldmateriaal: Limburg Marketing (www.hartvanlimburg.nl), Graphics Etc (www.graphicsetc.nl), Eekelaar Fotografie, Shutterstock, Arcus Zuid Projectontwikkeling, XR Group en OT Design, Kerststad Valkenburg (www.kerststadvalkenburg.nl), Kerstmarkt Thorn (www.kerstmarktthorn.nl), We Are Roermond (www.weareroermond.com), Designer Outlet Roermond (www.mcarthurglen.com/en/outlets/nl/designer-outlet-roermond), Kristel fotografie Thorn (www.kristelfotografiethorn.nl).
Met speciale dank aan alle overige instanties en bedrijven voor de prachtige beelden die wij van hen ontvangen hebben.

Op het gebruik van deze website (www.parcmaasresidencethorn.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. 

Gebruik van informatie

Parc Maasresidence Thorn streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Parc Maasresidence Thorn niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Parc Maasresidence Thorn aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Parc Maasresidence Thorn en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

Op het gebruik van deze website (www.parcmaasresidencethorn.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Parc Maasresidence Thorn heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Parc Maasresidence Thorn aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Parc Maasresidence Thorn zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Parc Maasresidence Thorn daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Giveaways